Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'Sinemada' Etkinliği ile Son Yılların Ses Getiren Filmlerini Sinemaseverlere Sunuyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür Dairesi Başkanlığı, 'Sinemada' etkinliği ile son yılların ses getiren filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunacak. Etkinlik kapsamında film gösterimlerinin yanı sıra yönetmen ve oyuncularla söyleşiler ve atölyeler de yapılacak. İlk etkinlik 2021'de yapılmış olup bu yıl FilmKoop iş birliğinde düzenlenecektir. Ayrıca etkinlikte 'Cumhuriyet'in 100. Yılında Sinema' konulu bir söyleşi gerçekleştirilecek ve çeşitli filmler gösterilecektir.

Yayın Tarihi: 03.07.2023 19:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 'Sinemada' Etkinliği ile Son Yılların Ses Getiren Filmlerini Sinemaseverlere Sunuyor

İBB Kültür Dairesi Başkanlığı, 'Sinemada' etkinliği ile son yılların ses getiren filmlerini sinemaseverlerin beğenisine sunacak.

İBB'den yapılan açıklamaya göre ilki 2021'de yapılan etkinlik bu yıl Büyükada Atatürk Meydanı, Büyükada Taş Mektep, Heybeliada Pazar Meydanı, Kınalıada İskele Meydanı ve Burgazada Eski İskele Meydanı'nda 8-16 Temmuz'da FilmKoop iş birliğinde düzenlenecek.

Etkinlik kapsamında film gösterimlerinin yanı sıra yönetmen ve oyuncularla söyleşiler ve atölyeler de yapılacak.

FİLM-YÖN Başkanı Biket İlhan, SE-YAP Başkanı Sevil Demirci, sinema yazarı Alin Taşçıyan ve yönetmen F. Serkan Acar, 8 Temmuz'daki açılışta 'Cumhuriyet'in 100. Yılında Sinema' konulu söyleşi gerçekleşecek.

Aynı gün Atıf Yılmaz'ın 'Ah Güzel İstanbul' filmi, Büyükada Atatürk Meydanı'nda izlenebilecek.

Etkinlikte ayrıca 'Kör Noktada', 'Karanlık Gece', 'Kurak Günler', 'Aşk, Mark ve Ölüm' ve 'İyi Patron (El Buen Patron)' filmleri de sinemaseverlerle buluşacak.