Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kadıköy'de Bikini İle Sokağa Çıktı, Vatandaşlar Polis Çağırdı

İstanbul Kadıköy'de bir kadının bikini ile dolaşmasına tepki gösteren vatandaşlar polis çağırdı. Polislerin kendisine 'psikolojisi bozuk' dediğini iddia eden kadın ise polislere tepki gösterdi. İlginç olay İstanbul Kadıköy'de meydana geldi.

Yayın Tarihi: 19.09.2023 01:12
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kadıköy'de Bikini İle Sokağa Çıktı, Vatandaşlar Polis Çağırdı

Kadıköy'de Bikini İle Sokağa Çıktı, Vatandaşlar Polis Çağırdı

İstanbul Kadıköy'de bir kadının bikini ile dolaşmasına tepki gösteren vatandaşlar polis çağırdı. Polislerin kendisine 'psikolojisi bozuk' dediğini iddia eden kadın ise polislere tepki gösterdi. İlginç olay İstanbul Kadıköy'de meydana geldi. İddiaya göre bir kadının bikini ile dolaşmasına tepki gösteren vatandaşlar durumu polise ihbar etti. Bikini giydiği için şikayet edilen kadına polis ekiplerinin 'Psikolojisi bozuk' dediği ileri sürüldü. Şikayet edilen kadın polislere 'Siz nasıl bir vatandaşınıza 'psikolojisi bozuk' diyerek teşhis koyup hakaret edersiniz?' sözleriyle tepki gösterdi. Gelen polis ekiplerinin tarafları sakinleştirmeye çalıştığı anlarda ise bir vatandaş, 'Halka açık bir yer burası' diyerek ip bikini giyen kadına tepki gösterdiği görülüyor.

İstanbul Kadıköy'de yaşanan olayda, Melisa Aydınalp isimli kadın ip bikini ile sokakta dolaşınca vatandaşların tepkisi ile karşılaştı. Gelen polis ekiplerinin tarafları sakinleştirmeye çalıştığı anlarda ise bir vatandaş, 'Halka açık bir yer burası' diyerek ip bikini giyen kadına tepki gösterdiği görülüyor.