Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Kanada'da Kamyonetin Havai Fişek Taşıyan Kamyonete Çarpması Sonucu Otoyolda Patlama

Kanada'nın British Colombia eyaletindeki otoyolda bir kamyon, havai fişek taşıyan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetteki havai fişekler patladı, otoyolda renkli görüntüler ortaya çıktı. Otoyol, havai fişekler durana kadar yaklaşık 1 saat boyunca kapalı kaldı. Havai fişeklerin toplam değerinin 100 bin dolar olduğu belirtilirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 18:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Kanada'da Kamyonetin Havai Fişek Taşıyan Kamyonete Çarpması Sonucu Otoyolda Patlama

Kanada'da Kamyonetin Havai Fişek Taşıyan Kamyonete Çarpması Sonucu Otoyolda Patlama

Kanadanın British Colombia eyaletindeki otoyolda bir kamyon, havai fişek taşıyan kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonetteki havai fişekler patladı, otoyolda renkli görüntüler ortaya çıktı. Otoyol, havai fişekler durana kadar yaklaşık 1 saat boyunca kapalı kaldı. Havai fişeklerin toplam değerinin 100 bin dolar olduğu belirtilirken, kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Trans-Kanada Otoyolu'nda Patlama

Trans-Kanada Otoyolu'nda akşam saatlerinde meydana gelen bir kazada, aracın yüksek derecede patlayıcı yükü çeken kamyona çarptı. Sürücüler Vancouver'ın doğusundaki otoyolda çarpmanın etkisiyle kamyonda bulunan havai fişekler patladı. İstemsiz bir şekilde başlayan hava fişek gösterisi tam 1 saat sürdü.

Otoyol 1 Saat Boyunca Kapalı Kaldı

Olay yerindeki vatandaşlar tarafından çekilen videoda, sürekli patlamalar duyulurken otoyolun üzerinde gökyüzünde havai fişeklerle rengarenk oldu. Olay, havai fişeklerin durmasına kadar otoyolun yaklaşık bir saat süreyle kapatılmasına yol açtı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada 1 kişinin yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.