Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Muhammet Ali Sari'nin Ev Gezme Videosu Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Tanımadığı kişilerin yanına giderek evlerinin yaklaşık bedelini sorarak daha sonrasında evi gezen Muhammet Ali Sari isimli kullanıcının son videosu sosyal medyada gündem yarattı. Sari lüks spor arabasından inen bir kişinin yanına giderek ilk olarak ne kadar kira ödediğini sordu. Karşısındaki kişinin ev sahibi olduğunu söylemesi üzerine evin aylık kira bedelini öğrenmek isteyen Sari, “Yaklaşık 400 bin TL” cevabını alınca şoke oldu. Evin garajındaki lüks arabaları görüntüledikten sonra ev sahibiyle birlikte konutun içine giren Sari gördüklerine inanamadı. Ev sahibiyle birkaç misafir odası, ebeveyn banyosu ve yatak odası gezen Sari son olarak ise alt katta bulunan konsept odalardan birine girdi. Sari’nin lüks evden yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Bir sosyal medya kullanıcısı “Gerçekten böyle bir ev var mı?” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Ev büyük ama dekorasyon çok kötü” yorumunu ekledi. '@muhammetalisarii' ism

Yayın Tarihi: 01.09.2023 06:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Muhammet Ali Sari'nin Ev Gezme Videosu Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Tanımadığı kişilerin yanına giderek evlerinin yaklaşık bedelini sorarak daha sonrasında evi gezen Muhammet Ali Sari isimli kullanıcının son videosu sosyal medyada gündem yarattı.

Sari lüks spor arabasından inen bir kişinin yanına giderek ilk olarak ne kadar kira ödediğini sordu. Karşısındaki kişinin ev sahibi olduğunu söylemesi üzerine evin aylık kira bedelini öğrenmek isteyen Sari, “Yaklaşık 400 bin TL” cevabını alınca şoke oldu.

EVİN İÇİNİ GÖRENLER ŞAŞIRDI

Evin garajındaki lüks arabaları görüntüledikten sonra ev sahibiyle birlikte konutun içine giren Sari gördüklerine inanamadı. Ev sahibiyle birkaç misafir odası, ebeveyn banyosu ve yatak odası gezen Sari son olarak ise alt katta bulunan konsept odalardan birine girdi.

Sari’nin lüks evden yaptığı paylaşım kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Bir sosyal medya kullanıcısı “Gerçekten böyle bir ev var mı?” yorumunu yaptı. Bir başka sosyal medya kullanıcısı ise, “Ev büyük ama dekorasyon çok kötü” yorumunu ekledi.

'@muhammetalisarii' ismiyle TikTok'ta paylaşımlar yapan fenomen, rastgele insanların evlerini gezerek sosyal medyada paylaşıyor. Ardında ise birlikte evi gezen ikilinin o anlarıyla bizlere hayatı sorgulattı...