Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Paris Metrosunda İlginç Anlar

Paris metrosunu sık kullanan bir sosyal medya yayıncısı, metroda karşılaştığı ilginç durumları kayıt altına alarak paylaştı. Yolculardan bazıları dişini fırçalarken, bazıları ayak tırnaklarını kesiyordu. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Yayın Tarihi: 31.07.2023 17:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Paris Metrosunda İlginç Anlar

Paris metrosunu sık kullanan adam, yaşadığı ilginç olayları kaydetti...

Neler var neler Fransa'nın Paris kentindeki metroda yolculuk yaptığı anları bölümler halinde paylaşan sosyal medya yayıncısı, paylaştığı son videoyla gündeme damga vurdu. Metrodaki ilginç durumları kayıt altına alan yayıncı, 15.bölümünü sosyal medyada paylaştı. Mohamed Nouar isimli bir yayıncı, Paris'in metrosunda seyahat ederken karşılaştığı durumları sosyal medyada paylaştı. Yayıncı, metroda kendisiyle birlikte bulunan yolcuları görüntüledi. Yolculardan kimisi yolculuk esnasında dişini fırçalarken, kimisinin de ayak tırnaklarını kestiği görüldü.

Birbirinden farklı olayların görüntülendiği video sosyal medyada gündem olurken, görüntüler kısa sürede binlerce kez izlendi.

En sık kullanılan toplum ulaşım araçlarından biri olan metro birçoğumuzun vazgeçilmez taşıtlarındandır.

Metroya bindiğimizde pek fazla enterasan anlara denk gelmeyiz. En fazla çalgıcılar ya da şarkı söyleyen gençlere rastlarız. En azından bu durum bizim ülkemizde böyle. Bir sosyal medya kullanıcısı Fransa'nın başkenti Paris'in metrosundan paylaştığı görüntülerle herkese 'Yok artık!' dedirtti.

Ortaya çıkan görüntüleri herkesi şaşkına çevirdi. Bunun nedeni ise metroya binen kişilerin davranışları ve yaptıkları. Yolculuk esnasında kimisi dişini fırçaladı kimisi traş oldu kimisi de ayak tırnaklarını kesti. Öyle ki metronun yerinde titreyen bir seks oyuncağının varlığı da 'Bu kadarına da pes!' dedirten türdendi.

Sizin konu hakkındaki düşünceleriniz neler? Yorumlara bekliyoruz...