Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Pendikspor, André Villas-Boas ile Anlaştı

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor, teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırdıktan sonra Portekizli teknik direktör André Villas-Boas ile anlaştı. Villas-Boas, Pendikspor'un başında ilk antrenmanına çıkacak.

Yayın Tarihi: 17.10.2023 14:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Pendikspor, André Villas-Boas ile Anlaştı

Trendyol Süper Lig’in yeni ekibi Pendikspor, alınan başarısız sonuçların ardından teknik direktör Osman Özköylü ile yollarını ayırmıştı.

Süper Lig ekibi bunun üzerine hoca arayışlarına girmişti. İstanbul ekibi aradığı hocayı buldu.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Fikret Gül'ün haberine göre Pendikspor, kariyerinde Chelsea, Zenit, Tottenham, Marsilya ve Porto gibi takımları çalıştıran Portekizli teknik direktör André Villas-Boas ile anlaşmaya vardı.

İstanbul’a gelecek olan Boas, resmi imzayı atmasının ardından Pendikspor’un başında ilk antrenmanına çıkacak.

Pendikspor, 8 haftası geride kalan Süper Lig’de 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde ederken 4 puanla 18.sırada yer alıyor.

Süper Lig ekibi için bomba iddia! "Dünyaca ünlü teknik adam geliyor"

Süper Lig ekiplerinden Pendikspor için flaş bir iddia ortaya atıldı. Osman Özköylü ile yollarını ayıran Pendikspor'da teknik adamlık için sürpriz bir isim gündeme geldi.

Fatih Tekke ve Hikmet Karaman gibi isimler Pendikspor teknik adamlığı için anılırken, Andre Villas-Boas ismi gündeme bomba gibi düştü. Pendikspor'un, Andre Villas-Boas ile söz kestiği öne sürüldü.

Porto, Chelsea ve Tottenham gibi önemli kulüplerde görev alan Andre Villas-Boas, son olarak Fransız temsilcisi Marsilya'da görev almıştı. 46 yaşındaki Portekizli teknik adam, Marsilya'da 60 maçta 1.67'lik puan ortalaması tutturmuştu.