Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Real Madrid'in Yıldızı Öyle Bir Pantolon Giydi Ki... Yorum Yağmuruna Tutuldu

Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham'ın giydiği pantolon Ballon d'Or töreninde büyük ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen pantolon, genç futbolcunun tarzıyla dikkat çekti. Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz ise sosyal medya hesabından genç oyunculara teşekkür etti. Beşiktaş'ta Yakup Arda Kılıç, Demir Ege Tıknaz ve Semih Kılıçsoy'un da forma şansı bulduğu belirtildi.

Yayın Tarihi: 31.10.2023 20:47
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Real Madrid'in Yıldızı Öyle Bir Pantolon Giydi Ki... Yorum Yağmuruna Tutuldu

Real Madrid'in Yıldızı Öyle Bir Pantolon Giydi Ki... Yorum Yağmuruna Tutuldu

Avrupa'nın en prestijli futbol ödülü olarak gösterilen Ballon d'Or, Paris'te gerçekleştirildi. Geceye Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham'ın giydiği pantolon damga vurdu. Sosyal medya kullanıcıları 'Bari çuval giyseydin' yorumunu yaptı. Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham, 2023 Ballon d'Or töreninde yılın en iyi genç futbolcusuna verilen Kopa Trophy'i kazandı. İngiliz yıldızın törendeki tarzı çok konuşuldu. Jude Bellingham bol kesim takımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. İngiliz yıldızın oldukça bol olan pantolonuyla ilgili 'Çuval giyseydin' yorumları yapıldı.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz'ın Paylaşımı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 'Beşiktaş'ımızın geleceği olan çocuklarımıza gözü gibi bakıp her konuda üzerlerine titreyen ve A Takım seviyesine çıkmaları için elinden geleni yapıp deneyimlerini aktaran tüm akademi antrenörlerimize ve U19 takımı sorumlusu Serdar Topraktepe hocam ile ekibine teşekkür ederiz.' Siyah-beyazlıların dün ligde oynadığı Gaziantep FK mücadelesinde 18 yaşındaki Yakup Arda Kılıç, 21. dakikada oyuna girerken bu sezon ilk kez A takım forması giydi. Beşiktaş'ta Demir Ege Tıknaz ile Semih Kılıçsoy da bu sezon Süper Lig ve Avrupa Konferans Ligi mücadelelerinde şans bulan isimler oldu.

Gözden Kaçmasın Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den 'adaylık' kararı! Seçime girecek mi?

Gözden Kaçmasın Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den 'adaylık' kararı! Seçime girecek mi? Haberi görüntüle