Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Rusya'da İç Savaşın Eşiğinde: Putin'in 15 Temmuz'u

Rusya'da iç savaşın eşiğine gelindiği, Millî Görüş derin devletinin ekonomide fırtına estirdiği ve Meral Akşener'in diktatörlüğünün konuşulmadığı iddiaları öne çıkıyor.

Yayın Tarihi: 26.06.2023 07:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Rusya'da İç Savaşın Eşiğinde: Putin'in 15 Temmuz'u

Rusya'nın 15 Temmuz'u

Rusya'da iç çatlamaların yaşandığı ve 15 Temmuz benzeri bir kalkışmanın gerçekleştiği iddia ediliyor. Özel bir ordu kuran ve Rusya'da önemli ihaleleri alan eski sosis satıcısı, Putin'e baş kaldırdı ve iç savaşın eşiğine geldi. ABD'nin bu durumda parmağı olup olmadığı ise tartışılıyor. Türkiye ile köklü dostluğu olan Rusya, son yıllarda ekonomik bağlarını da güçlendirdi ve Antalya'yı dost evi yaptı. Ancak bu iç çatışmaların sonucu ne olacak, henüz belli değil.

Millî Görüş Derin Devleti Ekonomide Fırtına Estiriyor

Millî Görüş derin devletinin ekonomide fırtına estirdiği iddia ediliyor ve bu durum Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çaresizliğine sebep oluyor. İllüzyoncu medya ve akademiya ise gerçekleri perdelemeye devam ediyor. Ancak Zümre'nin son kalesi de düşmekten kurtulamayacak ve eğer ekonomik krizi çözemeyen Zümre iktidarı bırakıp gitmezse kendisi de kaybolacak.

Meral Akşener'in Diktatörlüğü

Meral Akşener'in diktatörlüğü konuşulmuyor ve Zümre'nin medyası tarafından destekleniyor. Ancak Kemal Kılıçdaroğlu'nun başarısızlığı tartışılıyor ve diktatörlükle suçlanıyor. Ancak Meral Akşener'in partisindeki diktatörlüğü göz ardı ediliyor.