Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Samsunspor'un Hatayspor Maçına İlgisizlik

Samsunspor, Hatayspor maçına tribünlerin boş kalmasıyla sessiz protesto edildi. Sezon boyunca büyük bir sabırla takımlarını destekleyen taraftarların ilgisizliği, kamuoyunda dikkat çekti. Başkan Yüksel Yıldırım ise sosyal medya üzerinden mesaj vererek birlik mesajı verdi.

Yayın Tarihi: 03.11.2023 11:16
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Samsunspor'un Hatayspor Maçına İlgisizlik

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, Cumartesi günü sahasında Hatayspor'la sezonun belki de en önemli maçına çıkacak.

Karşılaşmaya neredeyse bir gün kalmışken satılan bilet sayısı ortalama sadece 150 adet. Sezon başından bu yana büyük sabırla takımını hem içerde hem dışarda ölümüne destekleyen Samsunspor taraftarının bu ilgisizliği kamuoyunda; sessiz protesto olarak yorumlandı. Karşılaşmanın oynanacağı Cumartesi günü tribünlerde en fazla 5 bin taraftarın olması bekleniyor.

YILDIRIM MESAJ VERDİ

Kırmızı beyazlı taraftarların, Cumartesi günü saat 16.00 da Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak kritik ve bir o kadar zorlu Hatayspor karşılaşmasında tribünleri boş bırakarak futbolcu ve yönetime bir mesaj yollayacak. Taraftarın ve camianın 10.haftada direncinin kırılmaya yüz tuttuğu sırada sahne alan Başkan Yüksel Yıldırım ise bugün sosyal medya üzerinden Samsun'a mesaj verdi. İşte Başkan Yıldırım'ın o mesajında yazdıkları; BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ Aynı Atatürk'ün dediği gibi: Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır... Biz inanıyoruz ki: Samsunspor devre arası takıma yapacağı takviyelerle ve bu yeni teknik ekibiyle Süper Lig'de kalacaktır... Birlikte başaracağız