Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Trabzonspor'da sakatlık geçiren Trezeguet'ten iyi haber

Trabzonspor'da sakatlık geçiren Trezeguet, takım ile birlikte çalışmalara başladı. Sakatlığı nedeniyle 2 maç kaçıran Trezeguet, antrenmanda takım ile birlikte çalışmalara başladı. Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı. Trabzonsporlu oyuncular milli aranın ardından Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı. Trezeguet ve Fernandez takıma dönerek hazırlıklara katıldı.

Yayın Tarihi: 06.09.2023 16:38
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Trabzonspor'da sakatlık geçiren Trezeguet'ten iyi haber

Trabzonspor'da sakatlık geçiren Trezeguet'ten iyi haber

Trabzonspor'da sakatlık geçiren Trezeguet, takım ile birlikte çalışmalara başladı. Trabzonspor'un Süper Lig'in 5'inci haftasında konuk edeceği Beşiktaş maçı hazırlıkları başladı.

Hazırlıklar kapsamında sakatlığı nedeniyle 2 maç kaçıran Trezeguet'ten iyi haber geldi.

Süper Lig'in 2'nci haftasında oynanan Galatasaray maçında Boey'in müdahalesiyle kaburgası kırılan Trezeguet, Rizespor ve Kasımpaşa maçlarını kaçırdı.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Mısırlı yıldız, bugün yapılan antrenmanda takım ile birlikte çalışmalara başladı.

Süper Lig'e verilen milli ara nedeniyle Kasımpaşa maçının ardından 4 gün izin yapan Trabzonsporlu oyuncular, kente dönerek Beşiktaş maçı hazırlıklarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Nenad Bjelica yönetiminde saat 11.00'de idman yapan oyuncular, fitness ve aerobik çalışması gerçekleştirdi.

FERNANDEZ VE TREZEGUET DÖNDÜ, BERAT İDMANA ÇIKTI Ülkelerinin milli takımlarında olan oyuncular idmanda yer almazken, kente gelen ve bordo mavili takıma kiralık olarak dönen Berat Özdemir antrenmana çıktı. Ayrıca hazırlık kampında sakatlanan ve uzun süredir ülkesinde tedavi gören Joaquin Fernandez ile kaburga kemiği kırılan Trezeguet de takımına dönerek hazırlıklara katıldı.

Trabzonspor, Beşiktaş maçı hazırlıklarına saat 11.00'de yapılacak antrenmanla devam edecek.