Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Volkan Demirel'den Fernando Muslera Beğenisi Açıklaması

Fenerbahçeli bir taraftar, sosyal medyada Fernando Muslera'yı Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'ya benzetti. Fenerbahçe camiasının efsane isimlerinden Volkan Demirel'in ise bu paylaşımı beğendiği ortaya çıktı. Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapan Volkan Demirel, konu hakkında 'Yanlışlıkla olmuştur' açıklaması yaptı.

Yayın Tarihi: 22.10.2023 17:18
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Volkan Demirel'den Fernando Muslera Beğenisi Açıklaması

Volkan Demirel'den sosyal medyadaki Fernando Muslera beğenisi ile ilgili açıklama geldi.

Fenerbahçeli bir taraftar, sosyal medyada Fernando Muslera'yı Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'ya benzetti. Fenerbahçe camiasının efsane isimlerinden Volkan Demirel'in ise bu paylaşımı beğendiği ortaya çıktı. Bu beğenisinin ardından şimdilerde Hatayspor'un teknik direktörlüğünü yapan Volkan Demirel, konu hakkında konuştu. Haber Global'den Sercan Hamzaoğlu Volkan Hoca'ya şimdi sordum. 'Yanlışlıkla olmuştur' dedi. sözleriyle, genç teknik adamın yanlışlıkla bu paylaşımı beğendiğini aktardı.

Süper Lig ekiplerinden Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel'in sosyal medyada beğendiği Fernando Muslera paylaşımı gündem yarattı.

Fenerbahçeli bir taraftar, sosyal medyada kaleci Muslera'yı Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'ya benzetti. Fenerbahçe camiasının efsane isimlerinden Volkan Demirel ise bu paylaşımı beğendi. Volkan Demirel'in beğendiği paylaşım Taraftarın yapmış olduğu göndermede şu ifadeler yer aldı: Bazı Fenerlilerin efendi dediği Muslera'nın Melo'dan tek farkı yaptığı işleri sinsice yapması. Bu herifte en az Melo kadar, hatta Melo'dan da kötü birisi. Çünkü sinsi bir herif. 18. haftada Fenerbahçeliler bu şerefsize artık kendilerini bir hatırlatsınlar.

'Yanlışlıkla olmuştur'

Fernando Muslera ile yakın bir dostluğu olan Volkan Demirel, konuyla ilgili Haber Global'e konuştu. 41 yaşındaki çalıştırıcı, 'Yanlışlıkla olmuştur' dedi. Volkan Demirel, daha sonra bu beğeniyi sosyal medya hesabından da geri çekti.