Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan'dan Skandal LGBT Sözleri

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, eşcinselleri hedef göstererek hormon tedavisi, onarım terapisi ve tövbe üçgeni önerisinde bulundu. LGBT çukurunun insan ırkının devamlılığını tehdit ettiğini savunan Kılıçarslan, pedofili ve zoofili gibi sapkınlıkların da legalize edilmesi aşamasına gelindiğini iddia etti.

Yayın Tarihi: 20.06.2023 18:09
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yeni Şafak Yazarı İsmail Kılıçarslan'dan Skandal LGBT Sözleri

İdeolojik Aygıt Olarak LGBT Çukuru

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, eşcinselleri hedef gösterdiği yazısında, "LGBT çukuru"yla mücadele edilmesi gerektiğini savunarak, "Son derece buyurgan, son derece küstah ve son derece kibirli bu ideolojik aygıt “hakikati yalnızca ben belirlerim ve hakikat, hiçbir hakikatin olmadığıdır” dediği için “trans düşünce” gele gele “kendimi engelli hissettiğim için kolumu kestim” diyen insanlara, “kendimi köpek hissettiğim için bir sahip arıyorum” diyen insanlara ve “bugün kalktığımda kendimi kadın olarak hissediyorum, o yüzden kadınlar tuvaletine gireceğim” diyen insanlara dayandı. Leş ve hastalıklı bir hazcılığın adı “LGBT” olarak konuldu" ifadelerini kullandı.

Eşcinseller ve İslam

Kılıçarslan, eşcinsellere yönelik olarak "Hormon tedavisi, onarım terapisi ve tövbe üçgeni devreye alınmalıdır" dedi. Ancak, "Herhangi bir eşcinsel insana, tıpkı diğer günahkârlara baktığımız nazarla bakabiliriz ancak. Nasıl ki bir alkoliğe, bir kumarbaza, bir yalan bağımlısına, bir zinakâra “Allah affetsin, Allah hidayet versin, doğru yolu göstersin” diye dua etmekten daha net bir yolumuz yoksa mesele “eşcinsel bir insan” olduğunda da izleyeceğimiz, dahası izlememiz gereken yol budur. İnsan olmaklığı bakımından bir alkoliğe hangi merhamet nazarıyla bakıyorsak bir eşcinsel insana da aynı nazarla bakmaktır vazifemiz" dedi.

LGBT Çukurunun Tehlikesi

Kılıçarslan, LGBT çukurunun insan ırkının devamlılığını ve sürdürülebilirliğini tehdit ettiğini savunarak, "Bu çukurla nesiller adına canımız pahasına mücadele etmemiz şarttır. Pedofili ve zoofili gibi sapkınlıkların da legalize edilmesi aşamasına gelindi artık" ifadelerini kullandı. Ayrıca, LGBT'nin kapitalizmle bağlantısına da dikkat çeken Kılıçarslan, "Parayı verenin düdüğü çaldığı dünyada LGBT pazarının iştah açıcı ekonomisine hangi kapitalist nasıl kayıtsız kalabilir?" diye sordu.