Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan'ın Halk Şeriat İstiyor İddialarını Yalanladı

Yeniden Refah Partisi, sosyal medyada yer alan "Fatih Erbakan, halk şeriat istiyor dedi” şeklindeki paylaşımlarla ilgili açıklama yaparak, Genel Başkan Fatih Erbakan'ın böyle bir ifadesi olmadığını belirtti ve yalan haberlerle ilgili hukuki süreç başlatacağını duyurdu.

Yayın Tarihi: 12.09.2023 18:10
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:53

Yeniden Refah Partisi, Fatih Erbakan'ın Halk Şeriat İstiyor İddialarını Yalanladı

Yeniden Refah Partisi, sosyal medyada yer alan "Fatih Erbakan, halk şeriat istiyor dedi” şeklindeki paylaşımlarla ilgili açıklama yaptı.

Partinin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, Genel Başkan Fatih Erbakan’ın böyle bir ifadeleri olmadığı belirtildi.

Açıklamada, şöyle denildi: “Görsel ve yazılı medyada Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a aitmiş gibi gösterilmeye çalışılan ifadelerin Genel Başkanımızla ilgisi bulunmamaktadır. Yalan haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

HUKUKİ SÜREÇ BAŞLATILACAK

Açıklamada, şöyle denildi:“Görsel ve yazılı medyada Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’a aitmiş gibi gösterilmeye çalışılan ifadelerin Genel Başkanımızla ilgisi bulunmamaktadır. Yalan haberlerle ilgili hukuki süreç başlatılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

pic.twitter.com/YQ8mI84GgK